Lirik Lagu Darso – Layung Beurueum

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – Layung Beurueum

layung beurueum luhur gunung
mukakeun rasa tunggara

layung beureum narembongan
kana na ge ngarangrangan
panutan nu ku si nyareungan
ayeuna tinggal lamunan

kiwari tinggal waasna
gupahan pahitna rasa
kabagjaan ku sim ka sorang
ayeuna tinggal tunggara

(cinta… cinta urang
ayeuna tinggal lamunan)
duriat.. duriat urang
ayeuna ukur waasna

(bagja… bagja urang
ayeuna tinggal impian)
deudeuh.. deudeuh keur urang

ayeuna tinggal kalangkang

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *